Loading...

Hogeschool Voor De Kunsten in Arnhem

Verbouw en renovatie tot conservatorium.
Planomschrijving:Verbouw en renovatie van voormalige kantoorgebouwen van energiebedrijf PGEM/NUON tot de afdeling Muziek van de HKA (conservatorium), inclusief een concertzaal in het voormalig Kraton.
Daarnaast de renovatie van het zogenaamde "Middengebouw" voor de studentenadministratie, de hoofdbibliotheek en diverse collegezalen en ateliers.
Tenslotte renovatie en realisatie van verbindingen tussen de gebouwen onderling.

Locatie:
Onderlangs 9 / Utrechtsestraat te Arnhem.

Omvang:Concertzaal: oppervlak 444m²

Opdrachtgever:
Hogeschool voor de Kunsten Arnhem.

Status:
Opgeleverd 1993.

Bijzonderheden:
Voor dit project ontvingen wij in 1994 de Nationale Staalprijs, categorie Karakteristieke stalen bouwdelen. « Terug naar overzicht